Komplexní řešení GDPR pro organizace

Kompletní zajištění připravenosti na GDPR:

Pro organizace přinášíme komplexní zajištění připravenosti na GDPR díky možnosti využití jedinečných služeb od počáteční analýzy souladu s GDPR až přes právní servis. Výhodou je možnost využít libovolné kombinace služeb podle aktuálního stavu v organizaci a náročnosti pro splnění nařízení GDPR. Rádi Vám připravíme konkrétní nabídku řešení včetně dalších navazujících kroků, které musí organizace přijmout.

Analýza souladu s GDPR

Připravíme kompletní vstupní analýzu díky specializovaným konzultantům pro posouzení souladu s GDPR.

Software řešení

Doporučíme vhodné softwarové nástroje ke správě procesů v oblasti osobních údajů.

Právní služby

Na základě posouzení souladu s GDPR navrhneme související právní servis od zastupování přes revize dokumentů.

  • Služba analýza souladu s GDPR

  • Srovnání stavu ochrany osobních údajů zadavatele s požadavky GDPR.
  • Posuzování úrovně stavu ochrany osobních údajů dle aktuálního rozsahu.
  • Výstupní dokumenty analytických činností obsahují detailní i souhrnný přehled hodnocení pro jednotlivé požadavky GDPR.
  • V návaznosti na analýzu GDPR je zpracováván návrh Implementace GDPR

Analýza souladu s GDPR

Využijte možnosti konzultace pro přípravu analýzy souladu s GDPR

  • Software pro analýzu rizik GDPR

  • Získejte analýzu rizik a podmínky pro ISO certifikaci nebo certifikaci GDPR.
  • S intuitivní aplikací můžete nová pravidla GDPR zavést svépomocí.
  • Aplikace vás krok za krokem provede identifikací osobních údajů, určí jejich rizikovost, nebo určí přístupová oprávnění.
  • Aplikace je provázena videokurzy zakončenými testem a certifikátem.

Aplikace na GDPR

Průvodce nařízením GDPR

  • Software Xeelo GDPR

  • Posouzení aktuální stavu připravenosti na GDPR na základě předpřipravených otázek.
  • Zmapování dat a jakým způsobem jsou propojena s vašimi systémi, datovými taublkami i sloupci.
  • Pokrytí operativních procesů pro opakované aktivity, které budou Xeelem zcela pokryté.
  • Spravujte data z jednoho místa díky Master Data Management s možností automatizací řízených přístupů či varování.

Software

Pracujte s dokonalým nástrojem

  • Software Lepide

  • Nástroj pro kontrolu zabezpečení ve vnitropodnikových sítí.
  • Urychlení zmapování zranitelnosti svého IT.
  • Přehledná konzole pro jednoduchý a komplexní přehled stavů IT systémů.
  • Nastavení automatizovaných reakcí na události a možnost vracet změny do předchozích stavů.

Software

Monitorování přístupů a logů do systémů

  • Právní služby v oblasti GDPR

  • Vychází z úvodní analýzy souladu s GDPR, které vydefinují rozsah změn a úprav pro organizace.
  • Koordinace veškerých činností organizace pro vytvoření právního souladu s GDPR.
  • Provedení revizí a změn v již uzavřených nebo plánovaných smlouvách.
  • Právní zastoupení organizace při komunikaci s Úřadem pro ochranu osobních údajů.

Služba

Právní služby související s GDPR